Zonnepanelen met geïsoleerd dak Den Helder.

Grim-elektraplan heeft in samenwerking met een dak legger er voor gezorgd dat een woning volledig geïsoleerd is. Zonnepanelen zijn erg goed voor de toekomst. Met zonnepanelen haal je energie uit de zon. Dit is natuurlijk erg goed voor het milieu. Wat ook erg goed is voor het milieu is zoveel mogelijk energie besparen. Dit besparen kan het best door een goede isolatie. Een goede isolatie in combinatie met zonnepanelen zorgt voor de beste bezuiniging. Deze isolatie komt door het mooie structuur en de laag bitumen.

Wat is goed geïsoleerd?

Een goed geïsoleerd dak en woning houd in dat de warmte zo min mogelijk naar buiten gaat. Dit kan gedaan worden doormiddel van dubbelglas, dikke muren en nog veel meer. Grim-elektraplan heeft in samenwerking met een dak legger een heel mooi geïsoleerd dak gelegd. Boven op het geïsoleerde dak hebben wij zonnepanelen gelegd. De isolatie is gemaakt met een mooie structuur. Er is een bitumen geïsoleerd dak gelegd in combinatie met houten balken die we er in hebben gebrand. Door dit is er een uiterst stabiele constructie te monteren. Ook voorkom je door de houten balken en bitumen laag kouden bruggen. Koude bruggen zijn onderbrekingen waardoor koude lucht naar binnen kan. Dit voorkomen wij dus. Ook is het dak volledig waterdicht door de bitumen laag. Bitumen is een asfaltmengsel wat gebruikt wordt voor verschillende dingen.

Wat zijn zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn de uitvinding voor de toekomst. Met zonnepanelen wekken we energie op uit de zon. Een zonnepaneel bestaat uit zonnecellen. Die zijn gemaakt van een materiaal, meestal silicum, dat alleen stroom geleid als er licht op valt. Zodra de zon op het paneel schijnt, ontstaat er een elektrische stroom. Die elektrische stroom wordt omgezet door een omvormer en daarna is het klaar voor gebruik net zoals de stroom zoals wij hem nu kennen. Eem zonnepaneel werkt ook bij diffuus licht: zonlicht dat de aarde niet direct bereikt, bijvoorbeeld wanneer het bewolkt is. Daarom zijn zonnepanelen nog altijd een goede keuze.

Wilt u nou zonnepanelen in Den Helder? Neem contact op via ons contactformulier. Dan nemen wij contact met u op.