Laadpaal laten instaleren

Elektrische laadpaal laten installeren

Wanneer u een elektrische auto koopt, is het laatste waar u aan wilt denken, hoe u hem gaat opladen. Gelukkig zijn er veel manieren om uw auto thuis op te laden! Bijvoorbeeld met een laadpaal.

U kunt Grim Elektraplan ien inschakelen om u te helpen met het installatieproces!

Er gaat niets boven het gevoel om uw auto in een elektrisch laadstation te zetten en te genieten van een snelle autolading. U kunt er thuis een laten installeren, maar dat kost u geld en tijd. Als u echter Grim Elektraplan inhuurt, kunnen wij u helpen met alle aspecten van het installeren van uw laadstation thuis.

Grim Elektraplan is in staat om de juiste speciale circuit (indien nodig) te installeren, zodat alleen de juiste hoeveelheid elektriciteit gaat naar uw laadstation. Ook weten wij hoeveel stroom er nodig is voor elk specifiek model van auto en zullen in staat zijn om ervoor te zorgen dat alles correct is gedaan voordat u de stroom inschakelt!

Het installeren van een oplaadstation voor elektrische auto’s is een geweldige manier om uw huis milieuvriendelijker te maken.

Het installeren van een laadstation voor elektrische auto’s is een geweldige manier om uw huis milieuvriendelijker te maken. Het stelt u in staat om uw ecologische voetafdruk te verkleinen, de energiekosten en afhankelijkheid van buitenlandse olie te verlagen en ook uw energieverbruik te verminderen. En dat is nog niet alles: het helpt ook de uitstoot te verminderen die bijdraagt aan klimaatverandering!

Het kan ook de waarde van uw woning verbeteren!

Als u overweegt uw huis te verkopen, overweeg dan de installatie van een elektrisch laadstation. Dit zal de waarde van uw huis verhogen en het aantrekkelijker maken voor potentiële kopers. Het zal uw huis energie-efficiënter maken, waardoor het een groenere optie wordt voor potentiële huiseigenaren. Bovendien zal het helpen de koolstofuitstoot binnen de gemeenschap te verminderen en de luchtkwaliteit te verbeteren door het verminderen van vervuiling veroorzaakt door de uitstoot van voertuigen.

Wij kunnen het juiste speciale circuit installeren dat u nodig hebt voor een oplaadstation.

Wij kunnen het juiste speciale circuit installeren dat u nodig hebt voor een oplaadstation.

Het installeren van een laadstation voor elektrische auto’s in uw huis vereist bedrading en elektrische werkzaamheden die, indien verkeerd uitgevoerd, gevaarlijk kunnen zijn. Het installatieproces varieert naargelang u een lader voor buiten of voor binnen installeert. Als u het niet gemakkelijk vindt om het zelf te doen, neem dan contact op met Grim Elektraplan.

Laadpaal via Grim Elektraplan?

Er zijn veel voordelen verbonden aan de installatie van een oplaadpunt voor elektrische auto’s in uw huis, zoals geld besparen op gas en uw huis milieuvriendelijker maken.

Meer informatie? Kijk even op deze pagina.

Wilt u ook een laadpaal geïnstalleerd aan huis? Neem direct contact met Grim-elektraplan op!