Hebben we een mooie set aan kunnen bieden compleet met Micro omvormers.

In overleg met de klant een aantal dak doorvoeringen verplaatst waardoor er een mooie opstelling te realiseren was.

Vorige maand hadden we al bij 2 buren panelen mogen leggen, links 12 stuks en rechts 10 stuks.

In Julianadorp hebben we een extra groep aangelegd voor de inductie kookplaat.

Het is altijd ons streven om een project positief af te sluiten, als je dit door middel van reviews ook terug krijgt van de klant is dat een prettige bevestiging!

Klik op onderstaande link om de reviews te lezen.

Voor een klant met een groot aantal specifieke wensen hebben we de complete elektrische installatie mogen aanleggen. Compleet met een dubbele keuken, decentrale dimmers, spots en een vernieuwde groepenkast.

Vanwege de vele specifieke wensen zijn we in dit project begonnen met een persoonlijk gesprek, vanaf hier zijn de tekeningen gemaakt, besproken, aangepast & goedgekeurd. Hierna is er begonnen met de uitvoering. Nu voorlopig wachten op de keuken en de stukadoor. Om de woning leefbaar te houden is de elektrische installatie reeds afgemaakt.

15 Zwarte (Sharp) zonnepanelen gemonteerd op een schuindak. Elk paneel is voorzien van een eigen micro-omvormer wat zorgt voor uitstekende garanties en onafhankelijke werking. De kosten hiervan zijn iets hoger maar het resultaat is prachtig geworden.

Eindelijk is het zover en het was zeker nodig! Onze website is vernieuwd! 😉
De website is ook meteen geschikt gemaakt voor zowel de tablets & iPads en voor iedere mobiele weergave.

Dit was nodig omdat de website niet meer actueel was en niet paste bij de uitstraling van het bedrijf die wij voor ogen hebben.

Professioneel, kwaliteit met een snelle goede service!

In samenwerking met JoeJane Media hebben wij deze verandering doorgevoerd. We zijn erg blij met het resultaat.

Iets meer dan een jaar na de start van Grim Elektraplan is het bedrijf te groot om vanuit huis te runnen. Hierbij de eerste foto’s van de verhuizing!

 

Grim & zijn busje 😀