Waarom klanten voor ons kiezen

Certificering

Wij zijn een gecertificeerd installateur. Wij zijn hiervoor aangesloten bij InstallQ en hebben  Zegelrecht.  Daarnaast volgen wij de laatste ontwikkelingen op de markt door beurzen bij te wonen en het volgen van cursussen & opleidingen.

Kwaliteit

Wij werken met hoogwaardige materialen en hebben de kennis om deze vakkundig te installeren zodat u verzekerd bent van een goede en veilige installatie.

Concurrerende prijzen

Ondanks dat wij kiezen voor kwaliteit staan wij voor een eerlijke, marktconforme prijs. Dit is mogelijk omdat wij een klein bedrijf zijn met weinig overhead kosten. Een goede relatie met onze leveranciers maakt dat we materialen ook zeer scherp kunnen inkopen.

Nazorg/ Service

Ondanks dat het zelden voorkomt, kan er altijd een storing in uw installatie optreden. Wij zorgen ervoor dat deze snel en vakkundig wordt opgelost.

Indien een storing dringend is en wij niet bereikbaar zijn hebben wij een samenwerking met een collega met een 24 uurs storingsdienst (Hoogsteder Elektrotechniek) De Afwikkeling van deze storing geschiet daarna gewoon via Grim Elektraplan.

Veiligheid

Veiligheid is voor ons erg belangrijk, zowel voor ons als voor u. Een installatie dient veilig te zijn, op deze manier kunnen eventuele brand en persoonlijk letsel door elektrocutie worden voorkomen. Daar buiten denken we ook aan onze eigen veiligheid zoals bijvoorbeeld valbeveiliging en steigers bij het plaatsen van zonnepanelen. Ook zijn we in het bezit van VCA certificaat.

Communicatie

Wij proberen duidelijk naar u te zijn, dit doen we door open en eerlijk te communiceren. Wij verzorgen gespecificeerde offertes zodat u kunt zien hoe de kosten zijn opgebouwd. Afspraken zijn afspraken en mocht bij onvoorziene omstandigheden een afspraak niet kunnen worden nagekomen zullen wij u contacten om te overleggen, hoe deze situatie opgelost kan worden. Daarnaast  vinden wij het belangrijk dat beide partijen een goed gevoel hebben over de samenwerking.

Grim Elektraplan uw installateur voor Elektra werkzaamheden en Zonnepanelen in de kop van Noord Holland.

Grim Elektraplan is opgericht door Jordy Grim. Hij is op jonge leeftijd begonnen als electricien. Met vijf jaar buiten ervaring zowel in de nieuwbouw als oudbouw van woningen, kantoren, loodsen en bedrijfspanden. Na het behalen van verschillende diploma’s is hij doorgegroeid tot werkvoorbereider/tekenaar en vervolgens naar projectleider/calculator . Met deze brede specialisaties kent hij het klappen van de zweep. De laatste jaren heeft hij diverse cursussen gevolgd voor het aanleggen van Zonnepanelen.

Projecten waar hij aan gewerkt heeft zijn zeer divers, van sociale woningbouw met eenvoudige elektraplannen tot luxe villa’s met uitgebreide verlichtingsplannen aangestuurd door Domotica (huisautomatisering) . Van datanetwerken in kantoorpanden tot Krachtinstallaties in industriële hallen.

Helaas zijn er nog voldoende gebouwen met ondeugdelijke installaties. De wensen van de klant omzetten naar een deugdelijke en gebruiksvriendelijke installatie heeft hem geinspireerd om Grim Elektraplan op te richten. Op deze manier hoopt hij de kwaliteit van installaties in de Regio naar een hoger niveau te tillen.

Grim Elektraplan is hiervoor ook ingeschreven bij KviNL (kwaliteit van installaties Nederland) en is in het bezit van zegelrecht.

Nieuw bedrijfspand

Nieuw kantoor