Grim-elektraplan heeft verschillende projecten gedaan

Grim-elektraplan heeft verschillende projecten gedaan zoals zonnepanelen aanleggen, meterkasten vervangen/uitbreiden en verlichting gerenoveerd. Grim-Elektraplan kijkt er naar uit om in de toekomst nog meer van dit soort projecten te gaan doen.

Zonnepanelen

Grim-Elektraplan heeft in Noord-Holland al op veel woningen zonnepanelen aangelegd. Alle klanten zijn nog altijd even blij met hun besluit om zonnepanelen te nemen. Hierdoor wekken hun nu zelf stroom op.

Meterkast

Grim-Elektraplan heeft al een hoop meterkasten gerenoveerd of vervangen. Al deze mensen zijn positief met hun besluit. Door de vervanging of uitbreiding word de stroom nu goed verdeeld in hun huizen. Ook hopen wij dit soort projecten nog vaker te kunnen doen.

Verlichting

Ook heeft Grim-Elektraplan veel met verlichting gedaan van kleine woningen tot een kantoor verlichten. Ook heeft Grim-Elektraplan een verlichtingslijn aangelegd. De lampen aanleggen was een leuk project en we hopen dit nog vaker te kunnen doen.

Contact

Overweegt u zonnepanelen, een aanpassing/vervanging aan u meterkast, verlichting of iets wat met elektra te maken heeft. Neem contact op via ons contactformulier. Dan nemen wij contact met u op.