Zonnepanelen geplaatst met mogelijkheid tot uitbreiden

Men neemt zonnepanelen om hun eigen energie zelf op te wekken en zo qua stroom energieneutraal te worden. Het kan echter zo zijn dat je verbruik in de loop van tijd meer wordt.

In de Boeierstraat was de situatie dat er al 6 zonnepanelen op een plat dak aanwezig waren. Om voor onze klant ervoor te zorgen dat er voldoende zonnepanelen aanwezig zijn om in zijn energievraag te voorzien hebben wij 5 additionele zonnepanelen geplaatst. Hierbij is rekening gehouden met het in de toekomst plaatsen van nog 5 extra zonnepanelen.

Het is slim om te berekenen hoeveel zonnepanelen je nodig hebt en er ook zoveel te laten plaatsen, maar het kan altijd voorkomen dat je toch extra panelen nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan gezinsuitbreiding. Dan komt er een extra energieverbruiker bij. In dit soort en vele andere gevallen zijn extra zonnepanelen een slimme optie.

Wil jij zonnepanelen laten plaatsen op een dak waar al zonnepanelen aanwezig zijn en laat dit liever door ons doen? Neem contact op en wij gaan het regelen.